In periodes waarin het leven af en toe als een tsunami over je heen komt is het fijn om zo nu en dan volledig te ont-spannen. Vanuit deze diepe ontspanning kan het lichaam namelijk doen waar het 't beste in is: herstellen. 

Hiervoor hoeven we alleen maar even het hoofd 'uit te zetten'. Dat dat niet zo makkelijk gaat ervaren we elke dag.  Want in onze moderne samenleving zijn velen van ons gewend om meer te doen om meer te krijgen. Zelfs als we willen ontspannen, vragen we: hoe doe ik dat?

Ontspanning gebeurt echter niet door meer te doen, maar juist om dat wat je doet, meer moeiteloos te maken. Door op een andere manier met de adem om te leren gaan, fysieke houdingen met minder moeite te doen. Het is de kunst om 'niets' te doen om precies te komen waar je wilt zijn. 

Door spanning los te laten in het lichaam en hoofd geef je het lichaam de ruimte om te doen wat het als enige kan: balans vinden en herstellen.

Deze Mini Boost helpt bij:

  • het herstellen van lichaam en geest (na ziekte bijvoorbeeld).
  • het gevoel van stress verminderen,
  • het hebben van meer energie,
  • beter in- en doorslapen,
  • verbeteren van je concentratie, en
  • ruimte maken in jouw hoofd en lichaam.

 


'Ik heb verschillende yogalessen geprobeerd, zonder succes. Bij Margot was ik na de eerste les om! Zoveel aandacht voor de klant, correctheid in uitvoering en liefdevolle begeleiding. Na een paar lessen bemerkte ik al resultaat: minder rugpijn en flexibeler. Margot is een aanrader voor iedereen die echte aandacht en kennis verlangt'. Mira


Datum: maandag 3 april 2023

Locatie: Naar Zee Stadsoase, Bert Haanstrakade 102, IJburg

Tijd: van 9.30 tot 12.00 uur

Kosten: 47,00 euro