Mini Boost - Van Spanning naar Ont-Spanning

Van het organiseren van een One Day Yoga Retreat naar nog meer versimpeling. Een keer per maand geef ik een Mini Boost - Relax Morning. Yoga houdingen, ademtechnieken en afsluiten met een Yoga Nidra geeft een diepe ontspanning. En vanuit diepe ontspanning kan het lichaam eindelijk doen waar het het beste in is: herstellen. Het lichaam weet als enige hoe het de balans kan herstellen. Daarvoor hoeven we alleen maar even het hoofd 'uit te zetten'. 

'Ik heb verschillende yogalessen geprobeerd, zonder succes. Bij Margot was ik na de eerste les om! Zoveel aandacht voor de klant, correctheid in uitvoering en liefdevolle begeleiding. Na een paar lessen bemerkte ik al resultaat: minder rugpijn en flexibeler. Margot is een aanrader voor iedereen die echte aandacht en kennis verlangt'. Mira

Problemen (fysieke of mentale) die zijn ontstaan vanuit een ervaring of emotie kunnen niet opgelost worden door er mentaal mee bezig te zijn. Ze liggen opgeslagen in het lichaam en kunnen, als niet verwerkt en losgelaten, voor stress, blessures, fysieke spanningen, onrustig hoofd en/of burn-out veroorzaken.

Deze ochtend neem ik je mee op het pad van klassieke yoga door je de houdingen te laten doen en ervaren, inzicht geven in, en ervaren van wat een juiste adembeweging voor het zelf-herstellend vermogen van het lichaam kan doen. Uiteindelijk sluiten we af met een Yoga Nidra, de Porsche onder de diepte meditaties!

Het is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Ook in de les ervaar je spanning en ontspanning. De houdingen kunnen intensief zijn maar daardoor ook een les in het ervaren van je grenzen. 

 

Mijn eerstvolgende Mini Boost - Relax Morning

Datum: nog niet gepland

Tijd: van 9.30 tot 12.00 uur

Kosten: 35,00 euro

(In verband met de maatregelen vanuit het RIVM omtrent het Corona virus is er dit keer ruimte voor 10 peronen).

Voor extra informatie stuur mail mij via onderstaand formulier.