Mini Retreat - Van Spanning naar Ont-Spanning

 

Van het organiseren van een One Day Yoga Retreat naar een nog kleinere retreat:  de Mini Retreat.

 

Deze ochtend staat in het teken van ruimte maken in het hoofd, het lichaam en gevoel. Door hatha yoga, ademwerk en meditatie. Want soms voelt het alsof je geleefd wordt door de beslommeringen van alledag. Werken, opvoeden, privéleven en zorgen horen er gewoon bij, maar vaak zou je willen dat je meer ruimte had om voluit te ademen, je wat minder strak in het vel te voelen zitten en misschien iets minder te reageren op alles wat er in en om je heen gebeurt.

Deze Mini Retreat zorgt voor deze ruimte in het hoofd, lichaam en gevoel. Vanuit deze diepe ontspanning kan het lichaam doen waar het 't beste in is: herstellen.  Daarvoor hoeven we alleen maar even het hoofd 'uit te zetten'. 

 

Deze Mini Retreat helpt bij;

  • het verminderen van fysieke spanning,
  • het gevoel van stress verminderen,
  • het hebben van meer energie,
  • beter in- en doorslapen,
  • verbeteren van je concentratie, en
  • ruimte maken in jouw hoofd en lichaam.

 


'Ik heb verschillende yogalessen geprobeerd, zonder succes. Bij Margot was ik na de eerste les om! Zoveel aandacht voor de klant, correctheid in uitvoering en liefdevolle begeleiding. Na een paar lessen bemerkte ik al resultaat: minder rugpijn en flexibeler. Margot is een aanrader voor iedereen die echte aandacht en kennis verlangt'. Mira


Datum: 21 november 2022

Locatie: Naar Zee Stadsoase, Bert Haanstrakade 102, IJburg

Tijd: van 9.30 tot 12.00 uur

Kosten: 47,00 euro

 

Het is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.