One Day Retreat - De Hoorneboeg

Het is natuurlijk heerlijk om een week ver weg te gaan om even volledig te kunnen ont-spannen. Maar eenmaal terug in de eigen omgeving zou je best wat vaker gewoon één dag dichter bij huis willen ont-spannen. De One Day Retreat is zon'n dag en vindt plaats op De Hoorneboeg in Hilversum. Een prachtige locatie aan de Hilversumse hei. 

One Day Retreat Margot van Essen bij De Hoorneboeg Yoga, ademtechnieken en yoga nidra, klankschalensessie, ontspanning, stressverminderen

Deze dag is voornamelijk gericht op ervaring in plaats van kennis vergaren. Meer gericht op voelen dan op denken. Door middel van lichaamswerk, ademtechnieken en meditatie helpen we het lichaam te ont-spannen. Om uiteindelijk vanuit die ont-spannen staat van zijn het zelf-herstellend vermogen van het lichaam te activeren.

Dit keer gaan we nog een stapje verder en breiden we het lichaamswerk uit  met gezichtsoefeningen  om ook de spieren in het gezicht aan te spannen en te ont-spannen, waarbij ook technieken om  de ogen te verbeteren, en een heerlijk product van Witlof Skincare. De oprichter van dit product, Caroline van Eeuwijk, komt zelf haar missie delen en hoe dit bijdraagt aan volledige ont-spanning. (Zo blij dat je komt!!!)

 

 

handgeschreven review one day retreat
handgeschreven review one day retreat
handgeschreven review one day retreat

Maar natuurlijk ontbreek Frans Zwagermakers ook dit keer niet met zijn klankschalen sessie. Een sessie die op kwantum fysisch niveau heel wat op kan ruimen. Een mooi en diep herstellende ervaring. 

Aan het eind van de dag heb je ervaren hoe ont-spannen zijn voelt en heb je technieken meegekregen die je dagelijks kunt inzetten om te helpen te ont-spanning.

Datum: nog niet bekend.

Locatie: Buitenplaats De Hoorneboeg in Hilversum

Tijd: 9.30 - 18.00 uur

Lunch is inbegrepen en vindt plaats in de kas Bij de Tuinman