One Day Retreat - zondag 13 juni 2021 - De Hoorneboeg

Het is natuurlijk heerlijk om een week ver weg te gaan om even volledig te kunnen ont-spannen. Maar eenmaal terug in de eigen omgeving zou je best wat vaker gewoon één dag dichter bij huis willen ont-spannen. De One Day Retreat is zon'n dag en vindt plaats op De Hoorneboeg in Hilversum. Een prachtige locatie aan de Hilversumse hei. 

Deze dag is voornamelijk gericht op ervaring in plaats van kennis vergaren. Meer gericht op voelen dan op denken. Door middel van klassieke yoga, ademtechnieken en meditatie helpen we het lichaam te ont-spannen. Om uiteindelijk vanuit die ont-spannen staat van zijn het zelf-herstellend vermogen van het lichaam te activeren.

Dit keer gaan we nog een stapje verder en breiden we de yoga uit  met face yoga om ook de spieren in het gezicht aan te spannen en te ont-spannen. Dit doen we in combinatie met face yoga asanas (waarbij ook technieken om  de ogen te verbeteren), en een heerlijk product van Witlof Skincare. De oprichter van dit product, Caroline van Eeuwijk, komt zelf haar missie delen en hoe dit bijdraagt aan volledige ont-spanning. (Zo blij dat je komt!!!)

 

 

handgeschreven review one day retreat
handgeschreven review one day retreat
handgeschreven review one day retreat

Maar natuurlijk ontbreek Frans Zwagermakers ook dit keer niet met zijn klankschalen sessie. Een sessie die op kwantum fysisch niveau heel wat op kan ruimen. Een mooi en diep herstellende ervaring. 

Aan het eind van de dag heb je ervaren hoe ont-spannen zijn voelt en heb je technieken meegekregen die je dagelijks kunt inzetten om te helpen te ont-spanning.

Datum: zondag 13 juni 2021 (als het door mag gaan!)

Locatie: Buitenplaats De Hoorneboeg in Hilversum

Tijd: 9.30 - 18.00 uur

Lunch is inbegrepen en vindt plaats in de kas Bij de Tuinman

Bijdrage voor deze dag: 165 euro